Alla Smycken (50% Rabatt)

namnring.com webbutik säljer baserat på deras utmärkta design och beprövad tillförlitlighet. Så kvaliteten är garanterad. Dessutom har vi en QA team för att testa dina beställda produkter fungerar korrekt innan de packas och skickas till dig. Men du behöver för att bekräfta din ring storlek och rätt bokstäver som du vill visa på smycken innan du köper.
 
vår garanti

Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet.
 
Om du får en skadad smycke eller ett smycke med ett fel, vänligen meddela oss omedelbart via e-post och du kommer att få antingen en återbetalning av ditt inköp eller utbyte inom 15 dagar från den levererade dagen.
 
Om du inte är helt nöjd med designen eller kvalitetsproblem kan du lämna tillbaka den för en full återbetalning inom 30 dagar från den levererade dagen.
 
Kunderna har möjlighet att återvända nya oöppnade försändelser uppfyllas av namnring inom 60 dagar från leveransdagen. Observera att på alla returnerade och annullerade order av personifierade objekt finns det en 30% utsättning avgift.
Alla objekt som köpts från namnring kan returneras
Varan måste returneras i en ny och oanvända tillstånd.
Poster som har ändrat storlek, uppdateras och / eller repareras inte kvalificera sig.
Du kommer att ansvara för returfrakten kostnad
Du kommer att ansvara för returfrakten kostnad av någon anledning som du vill återskapa produkten, förutom kvalitetsproblem.
retur Process

Att begära en retur, vänligen kontakta vår kundtjänst .En reps kommer att följa upp med dig via e-post med instruktioner. Bei Fragen können Sie sich jederzeit an uns wenden:https://www.messenger.com/t/Namnring

Efter godkännande av din gengäld kommer en återbetalning utfärdas till den ursprungliga formen av betalning. Alla gåvor måste också returneras med tillbaka objektet.

Avbokningsregler

Alla priser på denna webbplats är angivna i US-dollar, vänligen förstå innan du köper valutan.

Valuta problemet inte återbetala listan.

Kunderna har möjlighet att avbryta eller ändra inom 12 timmar gratis, förutom valuta problemet. Observera att på alla inställda eller ändrade order (efter 24 timmar) av personifierade objekt finns det en 30% utsättning avgift.

namnring förbehåller sig rätten att annullera återbetalning / avkastning som visar tecken på modifiering, missbruk eller skada utöver "normalt slitage", som bedöms av våra smycken proffs.